Aktuálně: Poslední volný stánek na největší fotovoltaické výstavě v Česku!

Pro velký zájem uzavíráme možnost přihlášek pro vystavovatele na největší výstavě Smart Energy Forum v Česku, která je zaměřená na fotovoltaiku, akumulaci energie a moderní energetiku. Výstava se se letos uskuteční na rekordní ploše přes 9000 m2  ve dvou patrech v komplexu  O2 universum v Praze ve dnech 17.-18. října 2023. Na expo zbývá poslední volný stánek!!!


Potvrzení statusu největšího eventu

Letošní 9. ročník výstavy a konference Smart Energy Forum (SEF) potvrzuje znovu  status největšího energetického odborného eventu v České republice. Výstava ve 2 patrech v prostorách 02 universum je téměř vyprodána s tím, že letos očekáváme rekordní návštěvnickou účast přes 5000 lidí ve dnech 17.-18. října 2023.

„K dnešnímu dni jsme již vyprodali přes 9000 m2 výstavní plochy. Celkově se výstavy Smart Energy Forum letos zúčastní více než 70 vystavovatelů z ČR a 5 dalších zemí světa, což je absolutní rekord v historii eventu, který organizujeme od roku 2015,“ říká organizátor eventu Jaroslav Dorda.

Letošní účekávaná účast je přes 800 profesionálů na na konferenci a doprovodných workshopech. Dalších cca 4 000 – 5 000 návštěvníků očekáváme, že navštíví výstavu Smart Energy Forumve  dnech 17.-18. října 2023.

Poslední volné místo na stánek

S ohledem na kapacitní a logistické omezení v prostorech O2 universum již kapacitně nemůžeme přijímat přihlášky ze strany dalších zájemců o expo. Pro vážné zájemce máme poslední 1 volné místa na stánek. 

V případě zájmu o poslední výstavní stánky se nám neprodleně přihlašte na email: info@solarninovinky.cz.

Zdroj: Smart Energy Forum

Registrace na konferenci spuštěna!

Nyní velmi intenzivně pracujeme na programu největší fotovoltaické konference v Česku v rámci  Smart Energy Forum ve  dnech 17.-18. října 2023.

V roce 2022 se konference zúčastnilo 356 účastníků první den. Dalších 450 účastníků navštívilo druhý den eventu Smart Energy Forum v rámci doprovodného workshopu.   

Na konferenci letos vystoupí přední světoví a tuzemští odborníci z oblasti moderní energetiky, které postupně představíme na novém webu Smart Energy Forum, který jsme právě spustili

Online registrace na konferenci Smart Energy Forum v O2 Universtum byla dnes zahájena!